19. GALA KUP U NIŠU 2013

IZVEŠTAJ SA 19. TRADICIJONALNOG GALA KUPA U POWERLIFTINGU RAW & EQ PO IPF PRAVILIMA

21.12.2013. NIŠ

1526539_612944955420659_620406320_n

Dana 21.12.2013. godine novoformirani SRPSKI POWERLIFTING SAVEZ PO IPF PRAVILIMA u saradnji sa DRS PALILULA I USPS organizovali su sjajno takmičenje u Powerliftingu i tako nastavili dugogodišnju tradiciju ovog takmičenja po IPF pravilima.

Na takmičenju je nastupilo oko 40 takmičara i takmičarki iz 8 klubova u disciplinama RAW & EQ Powerlifting.

Takmičenje je počelo sa minimalnim zakasnjenjem jer su neki takmicari kasnili na merenju i unos podataka je trajo malo duze sve ostalo je prošlo u najboljem redu.

Prvo su nastupali muškarci u disciplini Powerlifting EQ a nakon toga i žene u disciplini Powerlifting EQ.

Nakon završetka prvog dela takmičenja sa opremom odmah su nastupile žene u disciplini Powerlifting RAW a nakon njih i muškarci u disciplini Powerlifting RAW raspoređeni u 3 takmičarskih i težinskih grupa.

 

Takmičenje se takođe prenosilo putem LIVE STREAM-a na sajtu Ujedinjenog Srpskog Pauerlifting Saveza. Tako da su svi ljubitelji ovog sporta koji nisu bili u mogucnosti da prisustvuju događaju mogli da prate takmičenje putem interneta.

unnamed

 

Za najjači total kod žena u disciplini Powerlifting EQ pehar i prvo mesto osvojila je Jovana Jovanović iz kluba PLK Knjaževac, dok je za najjači total u disciplini Powerlifting RAW za žene osvojila Sara Ilić iz kluba 8. DECEMBAR NIŠ, drugo mesto u totalu osvojila je Miljana Kosovac takođe iz kluba 8. DECEMBAR NIŠ i treće mesto u totalu osvojila je Vladana Rađonjić iz kluba KDT „MORAVA“ VLADIČIN HAN.

Apsolutni pobednik i prvo mesto za „TOTAL“ u disciplini Powerlifting EQ osvojio je Hristijan Strainović iz kluba PLK Knjaževac, dok je drugo mesto osvojio Nikola Milojković iz kluba TAK SIMPO VRANJE.

Prvo mesto u disciplini „SQUAT“ EQ osvojio je Nikola Milojković iz kluba TAK SIMPO VRANJE dok je drugo mesto osvojio Hristijan Strainović iz kluba PLK Knjaževac.

Prvo mesto u disciplini „BENCH PRESS“ EQ osvojio je Nikola Milojković iz kluba TAK SIMPO VRANJE dok je drugo mesto osvojio Hristijan Strainović iz kluba PLK Knjaževac.

Prvo mesto u disciplini „DEADLIFT“ EQ osvojio osvojio je Hristijan Strainović iz kluba PLK Knjaževac, dok je drugo mesto osvojio Nikola Milojković iz kluba TAK SIMPO VRANJE.

 

Apsolutni pobednik u relativu po Wilknsu i prvo mesto za „TOTAL“ u disciplini Powerlifting RAW osvojio je Milan Smiljanić iz kluba PLK Knjaževac, drugo mesto zauzeo je Aleksandar Makera iz kluba BBK „ARENA“ PARACIN i trece mesto zauzeo je Aleksandar Ilić iz Kluba KDT „MORAVA“ VLADIČIN HAN.

Prvo mesto u disciplini „SQUAT“ RAW osvojio je takođe Milan Smiljanić iz kluba PLK Knjaževac, drugo mesto osvojio je Dejan Radonjić iz kluba KDT „MORAVA“ VLADIČIN HAN, i treće mesto osvojio je Nikola Piruze iz kluba PLK Knjaževac.

Prvo mesto u disciplini „BENCH PRESS“ RAW osvojio je Aleksandar Makera iz kluba BBK „ARENA“ PARACIN, drugo mesto osvojio je Milan Smiljanić iz kluba PLK Knjaževac i treće mesto osvojio je Aleksandar Ilić iz kluba KDT „MORAVA“ VLADIČIN HAN.

Prvo mesto u disciplini „DEADLIFT“ RAW osvojio je Milan Ranđelović iz kluba KSS DOBRIVOJE ĐORĐEVIĆ ZAJEĆAR, drugo mesto osvojio je Milan Stanković iz kluba PLK Knjaževac i treće mesto osvojio je Hristijan Strainović takođe iz kluba PLK Knjaževac.

 

Na kraju podeljene su zahvalnice organizatorima, sudijama i klubovima za učešće i time se takmicenje završilo.

SRPSKI POWERLIFTING SAVEZ PO IPF PRAVILIMA i UJEDINJENI SRPSKI POWERLIFTING SAVEZ čestita svim takmičarima i takmičarkama na uspehu i postignutim rezultatima. SPORTSKI POZDRAV!!!


 

 
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *