DRŽAVNO PRVENSTVO U POWERLIFTINGU -VLADIČIN HAN

vladicin-han-2016

 

Dana 15.10.2016. godine K.D.T MORAVA VLADIČIN HAN i UJEDINJENI SRPSKIPAUERLIFTING SAVEZ organizovali su V. DRŽAVNO PRVENSTVO U POWERLIFTINGU RAW &EQ PO GPC PRAVILIMA u VLADIČINOM HANU.

Učestvovalo je 35 takmičara I takmičarki iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije I Bugarske na 38 nastupa iz 11 klubova.
Prvo su nastupilitakmičari I takmičarke u kategoriji EQ Powerlifting, zatim su nastupile žene u disciplini RAW Powerlifting, nakon njih nastupili su muškarci u disciplini RAW Powerlifting podeljeni u 2 takmičarske grupe.
Za relativno najjačeg gosta u disciplini EQ Powerlifting u kategoriji OPEN proglašen je Aleksandar Pelovski iz Bugarske sa podignutih 765 kg u totalu.
Za relativno najjačeg gosta u disciplini EQ Powerlifting u kategoriji JUNIORA proglašen je Nikola Piruze iz Makedonije sa podignutih 645 kg u totalu.
Za relativno najjačeg u kategoriji JUNIORA u disciplini EQ Powerlifting proglašen je Aleksandar Radisavljević, član kluba PLK Knjaževac iz Srbije sa podignutih 510 kg u totalu.
Za relativno najjaču ženu u kategoriji OPEN u disciplini EQ Powerlifting proglašena je Jelena Marinković, članica kluba PLK Knjaževac iz Srbije sa podignutih 310 kg u totalu.
Za relativno najjaču ženu u kategoriji MASTER u disciplini EQ Powerlifting proglašena je Suzana Pešić, članica kluba BBK Gold Gym Vranje iz Srbije sa podignutih 180 kg u totalu.
Za relativno najjaču ženu u kategoriji TINEJDŽERKI u disciplini RAW Powerlifting proglašena je Vladana Radonjić, članica kluba K.D.T Morava Vladičin Han iz Srbije sa podignutih 317.5 kg u totalu.
Za relativno najjaču ženu u kategoriji MASTER M1 u disciplini RAW Powerlifting proglašena je Suzana Pešić, članica kluba BBK Gold Gym Vranje iz Srbije sa podignutih 235 kg u totalu.
Za relativno najjaču ženu u kategoriji OPEN u disciplini RAW Powerlifting proglašena je Jelena Marinković, članica kluba PLK Knjaževac iz Srbije sa podignutih 255 kg u totalu.
Za relativno najjačeg gosta u disciplini RAW Powerlifting u kategoriji TINEJDŽERKI proglašena je Atina Tasheva iz Bugarske sa podignutih 277.5 kg u totalu.
Za relativno najjačeg gosta u disciplini RAW Powerlifting u kategoriji JUNIORKI proglašena je Radostina Lulovaiz Bugarske sa podignutih 390.5 kg u totalu.




 

Za apsolutno i relativno najjačeg takmičara u disciplini RAW Powerlifting proglašen je Vladimir Bulatović, član kluba Tri Glave iz Srbije sa podignutih 890 kg u totalu.
Za relativno najjačeg u kategoriji MASTER u disciplini RAW Powerlifting proglašen je Ivan Stanković, član kluba PLK POBEDNIK NIŠ iz Srbije sa podignutih 601 kg u totalu.
Za relativno najjačeg u kategoriji JUNIORA u disciplini RAW Powerlifting proglašen je Nikola Sarić, član kluba IRON REPUBLIC BEOGRAD iz Srbije sa podignutih 695 kg u totalu.
Za relativno najjačeg u kategoriji TINEJDŽERA – T2 u disciplini RAW Powerlifting proglašen je Uroš Savić, član kluba PLK POBEDNIK NIŠ iz Srbije sa podignutih 435 kg u totalu.
Za relativno najjačeg u kategoriji TINEJDŽERA – T3 u disciplini RAW Powerlifting proglašen je Strahinja Aleksić iz Srbije sa podignutih 480 kg u totalu.
Za relativno najjačeg gosta u disciplini RAW Powerlifting u kategoriji JUNIORA proglašen je Tzvetan Velin iz Bugarske sa podignutih 675 kg u totalu.
U disciplini EQ Powerlifting za najjači klub proglašen je PLK Knjaževac, drugo mesto zauzeo je klub Olimp Vranje, a treće mesto zauzeo je BBK Gold Gym Vranje.
Prvo ekipno mesto u konkurenciji stranaca u disciplini EQ Powerlifting zauzeo je tim iz Bugarske, dok je drugo mesto pripalo Makedoniji.
U disciplini RAW Powerlifting za najjači klub proglašen je K.D.T Morava Vladičin Han, drugo mesto zauzeo je klub Iron Republic Gym Beograd, a treće mesto zauzeo je PLK Knjaževac.
Prvo ekipno mesto u konkurenciji stranaca u disciplini EQ Powerlifting zauzeo je klub KDT Bijeljina, dok je drugo mesto pripalo Bugarskom timu.
Na takmičenju takmičari su imali pristup vrhunskoj opremi koju je i ovaj put posudio Ujedinjeni Srpski Pauerlifting Savez, korišćene su Eleiko sipke i tegovi, Power bars i Texas bars kao i profesionalna klupa i monolift, organizator K.D.T Morava Vladičin Han je takmičarima obezbedio da na zagrevanju imaju na raspolaganu dve klupe, dva postavljena podijuma za deadlift, kao I dva podijuma za čučanj, kako bi takmičari mogli neometano da se zagrevaju. Iza bine su bile istaknute grupe, takmičarima je bilo omogućena lista sledećih takmičara kako bi se na vreme pripremili za nastup. Takmičenje je počelo sa malim zakašnjenjem u 11,30 časova, na zahtev takmičara iz prve grupe, kako bi se zagrejali za nastup. Takmičenje je proteklo u odličnoj atmosferi u prelepoj sportskoj hali u Vladičinom Hanu. Za sve ljubitelje ovog sporta koji nisu bili u mogućnosti da dodju i da prate takmičenje sa tribina sportske hale u Vladičinom Hanu bio je obezbeđen uživo prenos na sajtu saveza.
Ujedinjeni Srpski Pauerlifting Savez čestita svim takmičarima i takmičarkama na ostvarenim rezultatima!
Sportski Pozdrav!

Peto državno prvenstvu u pauerliftingu Vladičin Han
izvestaj-savez-konacni



Peto državno prvenstvu u pauerliftingu Vladičin Han

Link do Fotoalbuma




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *