III. OTVORENOG PRVENSTVA VOJVODINE U BENCH PRESSU I DEADLIFU 05.11.2016. PANČEVO

pancevo

IZVEŠTAJ SA III OTVORENOG PRVENSTVA VOJVODINE U BENCH PRESSU I DEADLIFTU RAW & EQ PO GPC PRAVILIMA PANČEVO 05.11.2016.

Dana 05.11.2016. godine FITNESS STUDIO FIESTA i UJEDINJENI SRPSKI POWERLIFTING SAVEZ organizovali su III Otvoreno prvenstvo Vojvodine u Bench Pressu I Deadliftu u Pančevu.

Nastupio je 31 učesnik na 48 nastupa iz 11 klubova iz Srbije i Poljske. Oboren je zapažen broj državnih rekorda.

Prvo su nastupili takmičari i takmičarke u disciplini EQ Bench Press, zatim su nastupili takmičari I takmičarke u discipline EQ Deadlift i na kraju su nastupili takmičari i takmičarke u disciplinama RAW Bench Press i RAW Deadlift podeljeni u dve takmičarske grupe.

Za relativno najjačeg juniora u disciplini EQ Bench Press proglašen je Aleksandar Tošić član kluba PLK Knjaževac, sa podignutih  105kg.

Za relativno najjaču tinejdžerku T3 (uzrasta od 18-19 godina) u disciplini EQ Bench Press proglašena je Sonja Vidojković članica kluba PLK Knjaževac, sa podignutih 50kg.Za relativno najjačeg veteran – mastera M1 (uzrasta od 40-44 godina) u disciplini EQ Deadlift proglašen je Srđan Trifunović član kluba PLK Knjaževac, sa podignutih  201kg.

Za relativno najjačeg veteran – mastera M3 (uzrasta od 50-54 godina) u disciplini EQ Deadlift proglašen je Ivica Ranđelović član kluba PLK Knjaževac, sa podignutih  140kg.

Za relativno najjaču veteranku – master M2 (uzrasta od 45-49 godina) u disciplini RAW Bench press proglašena je Dragana Gojković članica kluba PLK Knjaževac, sa podignutih 37.5kg.

Za relativno najjaču tinejdžerku T2 (uzrasta od 16-17 godina) u disciplini RAW Bench Press proglašena je Marija Vasić iz Kragujevca, sa podignutih 50kg.

Za relativno najjaču tinejdžerku T1 (uzrasta od 13-15 godina) u disciplini RAW Bench Press proglašena je Vladana Radonjić članica kluba K.D.T Morava Vladičin Han, sa podignutih 50kg.

Za relativno najjačeg tinejdžera T3 (uzrasta od 18-19 godina) u disciplini RAW Bench Press proglašen je Slobodan Vasić iz Kragujevca, sa podignutih 105kg.

Za relativno najjačeg tinejdžera T2 (uzrasta od 16-17 godina) u disciplini RAW Bench Press proglašen je Đorđe Pjanović clan kluba Sportski klub MIX Prijepolje, sa podignutih 146kg.

Za relativno najjačeg juniora u disciplini RAW Bench Press proglašen je Aleksandar Arbutina član kluba Hajduk Titan Kula, sa podignutih  190kg.

Za relativno i apsolutno najjačeg seniora – OPEN (uzrasta od 24-39 godina) u disciplini RAW Bench press proglašen je Aleksandar Ilić clan kluba K.D.T Morava Vladičin Han sa podignutih 235kg.

Za relativno najjačeg veteran – mastera M4 (uzrasta od 55-59 godina) u disciplini RAW Bench Press proglašen je Zoran Ećim član kluba Gladijator Elemir, sa podignutih  167.5kg.

Za relativno najjačeg seniora – OPEN (uzrasta od 24-39 godina) u disciplini RAW Deadlift proglašen je Dušan Jovanović clan kluba PLK Knjaževac sa podignutih 310kg.

Za relativno najjačeg juniora u disciplini RAW Deadlift proglašen je Aleksandar Arbutina član kluba Hajduk Titan Kula, sa podignutih  300kg.

Za relativno najjačeg veteran – mastera M6 (uzrasta od 65-69 godina) u disciplini RAW Deadlift proglašen je Milovan Marčetić član kluba Hajduk Titan Kula, sa podignutih  115kg.

Za relativno najjačeg tinejdžera T2 (uzrasta od 16-17 godina) u disciplini RAW Deadlift proglašen je Nikola Maglovski clan kluba PLK Knjaževac, sa podignutih 135kg.

Za relativno najjačeg tinejdžera T3 (uzrasta od 18-19 godina) u disciplini RAW Deadlift proglašen je Slobodan Vasić iz Kragujevca, sa podignutih 140kg

Za relativno najjaču tinejdžerku T1 (uzrasta od 13-15 godina) u disciplini RAW Deadlift proglašena je Vladana Radonjić članica kluba K.D.T Morava Vladičin Han, sa podignutih 130kg.

Za relativno najjaču tinejdžerku T2 (uzrasta od 16-17 godina) u disciplini RAW Deadlift proglašena je Marija Vasić iz Kragujevca, sa podignutih 90kg.

Za relativno najjaču tinejdžerku T3 (uzrasta od 18-19 godina) u disciplini RAW Deadlift proglašena je Sonja Vidojković članica kluba PLK Knjaževac, sa podignutih 90kg.

Za relativno najjaču veteranku – master M2 (uzrasta od 45-49 godina) u disciplini RAW Deadlift proglašena je Dragana Gojković članica kluba PLK Knjaževac, sa podignutih 70kg.

Za apsolutno najjačeg senirora– OPEN (uzrasta od 24-39 godina) u disciplini RAW Deadlift proglašena je Aleksandar Stanković članica kluba K.D.T Morava Vladičin Han, sa podignutih 320kg.

Takmičenje je pocelo sa malim zakašnjanjem u 11,30 časova kako bi se otklonile tehničke smetnje na mreži, takmičenje je proteklo u odlicnoj atmosferi i fer suđenju u prostranoj sali tehnicke škole „23. maj“ u Pančevu. Sponzori takmicenja su bili „Vlasina voda“ i „Coca-Cola“, kao i lokalna pekara, uz osvežavajuce napitke i sendvice koji su podeljeni svakom učesniku na merenju organizator je takode obezbedio nagrade za najjače takmičare i takmičarke. Za sve ljubitelje ovog sporta koji nisu bili u mogućnosti da dodju i da prate takmičenje iz sale tehničke škole bio je obezbeđen uživo prenos na našem sajtu.

Za najbolji klub u disciplini RAW Bench Press proglašen je PLK KNJAŽEVAC, drugo mesto zauzeo je Hajduk Titan Kula, a treće mesto zauzeo je Železničar Smederevo, dok je u disciplini RAW Deadlift  najbolji klub bio PLK KNJAŽEVAC, drugo mesto zauzeo je Hajduk Titan Kula, a treće mesto zauzeo je klub Kragujevac. U disciplini EQ Bench Press i EQ Deadlift prvo mesto zauzeo je klub PLK Knjaževac.

Ujedinjeni Srpski Powerlifting Savez cestita svim takmičarima i takmičarkama na ostvarenim rezultatima!

Sportski Pozdrav!
III. OTVORENOG PRVENSTVA VOJVODINE U BENCH PRESSU I DEADLIFU 05.11.2016. PANČEVO

Album sa fotografijama – https://flic.kr/s/aHskN4Eafw
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *