IZVEŠTAJ SA I.OTVORENOG PRVENSTVA ZA OSOBE SA INVALIDITETOM U PARAOLIMPIJSKOJ DISCIPLINI BENCH PRESS PO IPC PRAVILIMA KRAGUJEVAC 27.11.2016.

img_20161127_133823

 

Dana 27.11.2016. godine KSS OSI AURA KRAGUJEVAC i PAUERLIFTING SAVEZ OSOBA SA INVALIDITETOM organizovali su I.Otvoreno prvenstvo za osobe sa invaliditetom u paraolimpijskoj disciplini Bench Press po IPC pravilima.

Nastupilo je 23 učesnika od toga 8 žena iz 6 klubova iz Srbije i Makedonije. Takmičari iz Bosne I Hercegovine iz tehničkih razloga nisu mogli da prisustvuju, a u zadnjem trenutku takođe iz istih razloga takmičari iz Crne Gore I Bugarske nisu mogli da se priključe ovom turniru, ali su dali čvrste garancije da će se pojaviti već na narednom ovakvom prvenstvu.

U konkurenciji muškaraca za najjačeg juniora proglašen je Slobodan Vasić sa podignutih 110 kg.

slobodan

U konkurenciji muškaraca za najjačeg seniora proglašen je Aleksandar Jevremović sa podignutih 87.5 kg.

aleksandar

U konkurenciji žena za najjaču seniorku proglašena je Vesna Nikić sa podignutih 60 kg.

vesna
Julijana Stanisavljević predstavnik Doma invalida iz Beograda, otvorila je ovo prvenstvo, koje  je počelo na vreme u 11,00 časova. Takmičenje je proteklo u odličnoj atmosferi, takmičari su se međusobno bodrili, širili pozitivnu energiju i sportski duh u prostranoj Hali Park u Kragujevcu.Za sve takmičare prilikom merenja organizator je podelio doručak, a kasnije, za vreme pauze pre dodele priznanja podeljeni su i lunch paketi. Za sve ljubitelje ovog sporta koji nisu bili u mogućnosti da dodju i da prate takmičenje u  Hali Park u Kragujevcu bio je obezbeđen uživo prenos koji se emitovao na stranici saveza.


Za ekipno najjači klub proglašen je KSS OSI AURA KRAGUJEVAC, drugo mesto zauzeo je PLK KNJAŽEVAC, dok je treće mesto pripalo klubu STRUMICA iz Makedonije.

Pauerlifting savez osoba sa invaliditetom čestita svim takmičarima i takmičarkama na ostvarenim rezultatima, a posebne pohvale organizatoru – klubu KSS OSI AURA KRAGUJEVAC na izuzetnoj organizaciji!Flickr Album Gallery Powered By: WP FrankOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *