IZVEŠTAJ SA II OTVORENOG PRVENSTVA VOJVODINE U BENCH PRESSU RAW & EQ PO GPC PRAVILIMA PANČEVO 26.09.2015.

12063773_2458181897562319_2516956050736382946_n

          

IZVEŠTAJ SA II OTVORENOG PRVENSTVA VOJVODINE U BENCH PRESSU

             RAW & EQ PO GPC PRAVILIMA PANČEVO 26.09.2015.

Dana 26.09.2015. godine FITNESS STUDIO FIESTA i UJEDINJENI SRPSKI POWERLIFTING SAVEZ organizovali su II Otvoreno prvenstvo Vojvodine u Bench Pressu u Pančevu.

Nastupilo je 52 učesnika iz 13 klubova iz Srbije.

Prvo su nastupili takmicari u OSI kategoriji, zatim žene u disciplini RAW bench press, zatim muškarci u disciplini EQ bench press i na kraju muškarci u disciplini RAW bench press podeljeni u 3 takmicarske grupe.

Za najjačeg takmicara u OSI kategoriji proglašen je Miloš Simonovic sa podignutih 135 kg. u regularnom delu takmičenja a u četvrtom pokušaju 141kg. što je ujedno i državni record.

Za apsolutno i relativno najjačeg takmičara u disciplini RAW Bench press proglašen je Stefan Mansic iz kluba Fitness Centar ABC Vranje sa podignutih 207.5kg.

Drugo mesto kao relativno najjači takmičar zauzeo je Igor Jovanović iz kluba Fitness Centar ABC Vranje sa podignutih 195kg.

Treće mesto kao relativno najjači takmičar zauzeo je Vladimir Jadžić iz kluba PLK Knjaževac sa podignutih 195kg..

Za najjačeg juniora u disciplini RAW Bench press proglašen je Stefan Manasic takmičar kluba Fitness Centar ABC Vranje sa podignutih 207.5kg.

Za najjačeg tinejdžera T3 (18-19) godina u disciplini RAW Bench press proglašen je Milan Petrović iz kluba Fitness Studio 92 Aleksinac sa podignutih 130kg.

Za najjačeg tinejdžera T2 (16-17) godina u disciplini RAW Bench press proglašen je Ninoslav Veličković iz kluba Fitness Centar ABC Vranje sa podignutih 102.5kg, što je ujedno i novi rekord u kategoriji T2 do 67.5kg

Za najjačeg tinejdžera T1 (13-15) godina disciplini RAW Bench press proglašen je Đorđe Pjanović iz kluba BBK Arena Paraćin sa podignutih 118kg, sto je ujedno i novi record u kategoriji T1 do 82.5kg.

Za najjačeg mastera proglašen je Igor Jovanovic iz kluba Fitness Centar ABC Vranje sa podignutih 195kg, to je ujedno i novi rekord u kategoriji mastera (M1) do 100kg.

Za najjačeg seniora proglašen je Vladimir Jadžić iz kluba PLK Knjaževac sa podignutih 195kg..

 

Za apsolutno najjaču ženu u disciplini bench press RAW proglašena je Nina Ševo iz kluba PLK ELEMIR sa podignuth 80kg, ona je takode u cetvrtom pokušaju postavila novi državni rekord sa podignutih 81kg.

Za relativno najjaču ženu u disciplini bench press RAW proglašena je Aleksandra Aranitovic iz kluba PLK ELEMIR sa podignutih 62.5kg.

Drugo mesto u relativu zauzela je Nina Ševo iz kluba PLK Elemir sa podignutih 80kg, Nina je u četvrom pokušaju postavila novi državni rekord u kat. do 75 kg. koji sada iznosi 81 kg.

Treće mesto u relativu zauzela je Martina Dameski iz kluba Fitness Studio Fiesta sa podignutih 55kg.

Za apsolutno i relativno najjaceg takmicara u disciplini EQ Bench press proglašen je Dalibor Ilijic iz kluba PLK Knjaževac sa podignutih 255kg, što je ujedno i novi državni rekord u kategoriji seniora do 90kg.

Za najjačeg juniora u disciplini EQ Bench press proglašen je Aleksandar Tošic iz kluba PLK Knjaževac sa podignutih 90 kg.

Za najjačeg tinejdžera T3 (18-19) godina u disciplini EQ Bench press proglašen je Milan Petrović iz kluba Fitness Studio 92 Aleksinac sa podignutih 130kg.

Za najjačeg mastera u disciplini EQ Bench press proglašen je Jovica Rablov iz kluba PLK Elemir sa podignutih 92.5kg.

Takmičenje je pocelo sa malim zakašnjanjem u 11,20 časova kako bi takmičari imali dovoljno vremena za zagrevanje, takmičenje je proteklo u odlicnoj atmosferi i fer navijanju u prepunoj sali tehnicke škole „23. maj“ u Pančevu. Sponzori takmicenja su bili „Vlasina voda“ i „Coca-Cola“, uz osvežavajuce napitke koji su podeljeni svakom učesniku na merenju organizator je takode obezbedio nagrade za najjače takmicarke. Za sve ljubitelje ovog sporta koji nisu bili u mogućnosti da dodju i da prate takmičenje iz sale tehničke škole bio je obezbeđen uživo prenos na našem sajtu.

Za najbolji klub u muškoj konkurenciji u disciplini RAW Bench Press proglašen je FITNESS CENTAR ABC VRANJE, drugo mesto zauzeo je PLK KNJAŽEVAC, a treće mesto zauzeo je SPARTANS PANČEVO, dok je u disciplini EQ Bench press najbolji klub bio PLK KNJAŽEVAC, drugo mesto zauzeo je FITNESS STUDIO 92 ALEKSINAC a treće mesto zauzeo je PLK GLADIJATOR ELEMIR.

Za najbolji klub u ženskoj konkurenciji u disciplini RAW Bench Press proglašen je FITNESS STUDIO FIESTA, drugo mesto zauzeo je klub PLK KNJAŽEVAC, a treće mesto zauzeo je klub PLK ELEMIR.

Ujedinjeni Srpski Powerlifting Savez cestita svim takmičarima i takmičarkama na ostvarenim rezultatima!

Sportski Pozdrav!


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *