IZVEŠTAJ SA III KIMIT KUPA U BENCH PRESSU RAW & EQ BELA PALANKA 2014

Izveštaj 3.KK

IZVEŠTAJ SA III KIMIT KUPA U BENCH PRESSU RAW & EQ PO GPC PRAVILIMA
BELA PALANKA 29.11.2014.

Dana 29.11.2014. godine PLK KIMIT i UJEDINJENI SRPSKI POWERLIFTING SAVEZ organizovali su III Otvoreni Kimit Kup u Bench Pressu u Beloj Palanci.

Nastupilo je 72 takmicara i takmičarki iz 16 klubova iz Srbije i Makedonije.
Prvo su nastupili takmičari u OSI kategoriji zatim žene i muškarci u disciplini EQ bench press, zatim žene u disciplini RAW  bench press i na kraju muškarci u disciplini RAW bench press podeljeni u 5 takmičarskih grupa. Oborena su  11 državna rekorda.

Apsolutno najjači takmičar u disciplini RAW Bench press bio je Milomir Božović iz kluba Mokra gora  Zubin Potok sa podignutih 210kg. dok je za relativno najjačeg takmičara u discplini RAW Bench press proglašen Stefan Popofski takmičar iz Makedonije sa podignutih 205 kg. u kat. do 100 kg.
Najjači takmičar u OSI kategoriji bio je Filip Jovanović sa podignutih 85 kg.
Najjači junior u disciplini RAW Bench press bio je Saša Petrović takmičar Strong man kluba Pirot sa podignutih 141kg. što je ujedno i novi državni juniorski rekord u kategoriji do 75. kg.
Najjači tinejdžer T3 (18-19) godina u disciplini RAW Bench press bio je Boban Stanojlović iz kluba BBK Arena Paraćin sa podignutih 140kg.
Najjači tinejdžer T2 (16-17) godina u disciplini RAW Bench press bio je Nemanja Đorđević iz kluba BBK ARENA PARAĆIN sa podignutih 70kg.


Najjači tinejdžer T1 (13-15) godina disciplini RAW Bench press bio je Đorđe Pjanović iz kluba BBK ARENA PARAĆIN sa podignutih 101kg. što je ujedno i novi državni rekord u kategoriji do 75. Kg.
Najjači master bio je Zoran Ećim u disciplini RAW Bench press iz kluba Gladijator Elemir sa podignutih 155kg.
Apsolutno i relativno najjača žena u disciplini bench press RAW bila je Tanja Zlatanović iz kluba OLIMP VRANJE sa podignuth 53kg, što je ujedno novi državni rekord u kategoriji open do 60 kg.
Apsolutno i relativno najjača žena u disciplini bench press EQ bila je takođe Tanja Zlatanović iz kluba OLIMP VRANJE sa podignuth 57,5kg, što je ujedno novi državni rekord u kategoriji open sa opremom do 60 kg.
Apsolutno i Relativno najjači takmičar u disciplini EQ Bench press bio je Amar Kalač iz kluba KSS Leskovac sa podignutih 210 kg.
Najjači senior u disciplini EQ Bench press bio je Amar Kalač iz kluba KSS Leskovac sa podignutih 210 kg.
Najjači junior u disciplini EQ Bench press bio je Andrija Simonović iz kluba BBK Arena Paraćin sa podignutih 180 kg.
Najjači tinejdžer T3 (18-19) godina u disciplini EQ Bench press bio je Miloš Vukićević iz kluba PLK KNJAŽEVAC sa podignutih 155kg.
Najjači tinejdzer T2 (16-17) godina u disciplini EQ Bench press bio je Nemanja Ninić iz kluba PLK KNJAŽEVAC sa podignutih 101 kg. što je ujedno novi rekord u kat. do 67,5 kg.
Najjači master u disciplini EQ Bench press bio je Zoran Ećim iz kluba Gladijator Elemir sa podignutih 180kg.
Takmičenje je počelo sa malim zakašnjanjem u 12,40 časova jer su zbog vremenskih uslova kasnili pojedini prijavljeni takmičari a završilo se u 19,00 časova u rekordnom vremenu, proteklo je u odličnoj atmosferi pred prepunim tribinama sportske hale u Beloj Palanci. Za sve ljubitelje ovog sporta koji nisu bili u mogućnosti da dodju i da prate takmičenje sa tribina sportske hale Banjica u Beloj Palanci bio je obezbeđen uživo prenos na našem sajtu.
Najbolji klub u disciplini RAW Bench Press bio je PLK KNJAŽEVAC, drugo mesto zauzeo je BBK ARENA PARAĆIN, a treće mesto zauzeo je KSS LESKOVAC dok jeu disciplini EQ Bench press najbolji klub bio BBK ARENA PARAĆIN, drugo mesto zauzeo je PLK KNJAŽEVAC  a treće mesto zauzeo KSS LESKOVAC.

Ujedinjeni Srpski Powerlifting Savez čestita svim takmičarima i takmičarkama na ostvarenim rezultatima!

Sportski Pozdrav!

 

Preuzmite dokumente :


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *