IZVEŠTAJ SA III OTVORENOG DRŽAVNOG KUPA U BENCH PRESSU RAW & EQ PO GPC PRAVILIMA VRANJE 25.04.2015.

Vranje
Dana 25.04.2015. godine BBK GOLD GYM VRANJE i UJEDINJENI SRPSKI POWERLIFTING SAVEZ organizovali su III Otvoreni Državni Kup u Bench Pressu u Vranju.
Nastupilo je 53 takmičara i takmičarki iz 11 klubova iz Srbije. Prvo su nastupile žene u disciplini RAW Bench Press sa muškarcima iz OSI kategorije, zatim muškarci i žene u disciplini EQ Bench Press i na kraju muškarci u disciplini RAW Bench Press podeljeni u 4 takmičarske grupe.
Apsolutno najjači takmičar u disciplini Raw Bench Press bio je Aleksandar Ilić iz kluba KDT MORAVA VLADIČIN HAN sa podignutih 202.5kg, koji je takođe proglašen za najjačeg juniora u ovoj disciplini. Relativno najjači takmičar u disciplini RAW Bench Press bio je Miroslav Stojiljković iz kluba MONICA VRANJE sa podignutih 192.5kg. Najjači tinejdžer T3 (18-19) godina u disciplini RAW Bench Press bio je Aleksandar Stojiljković iz kluba KDT MORAVA VLADIČIN HAN sa podignutih 130kg. Najjači tinejdžer T2 (16-17) godina u disciplini RAW Bench Press bio je Dušan Zdravković iz kluba BBK ARENA PARAĆIN sa podignutih 130kg.

Najjači tinejdžer T1 (13-15) godina u disciplini RAW Bench Press bio je Jordan Mitić iz kluba Olimp Vranje sa podignutih 50kg. Najjači master u disciplini RAW Bench Press bio je Radomir Jovanović iz kluba PLK Knjaževac sa podignutih 95kg. U kategoriji RAW Bench Press OSI prvo mesto zauzeo je Branko Živković iz kluba Olimp Vranje sa podignutih 100kg. Apsolutno najjača žena u disciplini RAW Bench Press bila je Tanja Zlatanović iz kluba OLIMP VRANJE sa podignuth 55kg, ona je takođe proglašena za relativno najjaču takmičarku u ovoj disciplini. Apsolutno i Relativno najjači takmičar u disciplini EQ Bench Press bio je Dalibor Ilijić iz kluba PLK KNJAŽEVAC sa podignutih 220kg. Najjači junior u disciplini EQ Bench Press bio je Aleksandar Tošić iz kluba PLK KNJAŽEVAC sa podignutih 100kg.
Najjači tinejdžer T3 (18-19) godina u disciplini EQ Bench Press bio je Aleksandar Radisavljević iz kluba PLK KNJAŽEVAC sa podignutih 80kg. Najjači tinejdzer T2 (16-17) godina u disciplini EQ Bench Press bio je Dušan Zdravković iz kluba BBK ARENA PARAĆIN sa podignutih 190kg.
Apsolutno najjača žena u disciplini EQ Bench Press bila je Tanja Zlatanović iz kluba OLIMP VRANJE sa podignuth 55kg, ona je takođe proglašena za relativno najjaču takmičarku u ovoj disciplini.   Takmičenje je prošlo u najboljem redu i odličnoj atmosferi pred prepunim tribinama sportske hale u Vranju. Organizator je za sve takmičare pripremio lunch pakete i obezbedio ručak u kasnijim satima. Uslovi za zagrevanje su bili odlični, takmičari su mogli neometano da se zagrevaju za nastup na dve originalne takmičarske klupe kao na podijumu. Za sve ljubitelje ovog sporta koji nisu mogli da prisustvuju na takmičenju bio je obezbeđen live stream. Najbolji klub u disciplini RAW Bench Press bio je klub PLK Knjaževac, drugo mesto zauzeo je klub KDT MORAVA VLADIČIN HAN, a treće mesto zauzeo je klub OLIMP VRANJE. U disciplini EQ Bench press najbolji klub je takođe bio PLK KNJAŽEVAC, drugo mesto zauzeo je klub PLK KOSOVSKA MITROVICA, treće mesto zauzeo je klub BBK ARENA PARAĆIN.
U disciplini RAW Bench Press Žene prvo mesto zauzeo je klub EXTREME TRGOVIŠTE, drugo mesto zauzeo je klub OLIMP VRANJE, treće mesto zauzeo je klub KDT MORAVA VLADIČIN HAN. Ujedinjeni Srpski Powerlifting Savez čestita svim takmičarima i takmičarkama na ostvarenim rezultatima!
Sportski Pozdrav! 

Preuzmi rezultate :

*

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *