IZVEŠTAJ SA IV. DRŽAVNOG PRVENSTVA U BENCH PRESSU I DEADLIFTU U VRANJU 23.04.2016.

Vranje

IZVEŠTAJ SA IV. DRŽAVNOG PRVENSTVA U BENCH PRESSU I DEADLIFTU U VRANJU 23.04.2016.
Dana 23.04.2016. godine BBK “GOLD GYM” VRANJE i UJEDINJENI SRPSKI POWERLIFTING SAVEZ organizovali su IV. DRŽAVNO PRVENSTVO U BENCH PRESSU I DEADLIFTU RAW & EQ PO GPC PRAVILIMA u VRANJU.
Učestvovalo je 88 takmičara u 132 nastupa iz Srbije. Prvo su nastupile takmičarke u disciplinama BENCH PRESS RAW (15 učesnica) I DEADLIFT RAW (17 učesnica),  zatim takmičari I takmičarke u BENCH PRESS OSI kategoriji (7 učesnika), zajedno sa takmičarkama u disciplini BENCH PRESS EQ (4 učesnice), zatim su nastupili takmičari u disciplini BENCH PRESS EQ (14 učesnika), zatim su nastupili takmičari i takmičarke u disciplini DEADLIFT EQ ( 9 učesnika ), na kraju su nastupili muškarci u disciplinama BENCH PRESS RAW (39 učesnika) I DEADLIFT RAW (27 učesnika).
Apsolutno i relativno najjača takmičarka u disciplini RAW Bench press u konkurenciji žena bila je Aleksandra Aranitović članica kluba Steffani Zrenjanin sa podignutih 67.5kg.
Drugo mesto u relativu zauzela je Jelena Stošić članica kluba Legionari Niška Banja sa podignutih 55kg.
Treće mesto u relativu zauzela je Nataša Andrevski članica kluba Fitness Fiesta sa podignutih 50kg.
Relativno najjača takmičarka u disciplini RAW Deadlift u konkurenciji žena bila je Nevenka Crnogorčević članica kluba PLK Knjaževac sa podignutih 100kg.
Apsolutno najjača takmičarka u disciplini RAW Deadlift u konkurenciji žena bila je Jovana Jovanović sa podignutih 126kg.
Drugo mesto u relativu zauzela je Jelena Stošić članica kluba Legionari Niška Banja sa podignutih 125kg.
Treće mesto u relativu zauzela je Vladana Radonjić članica kluba K.D.T. Morava Vladičin Han sa podignutih 120kg.

Apsolutno i relativno najjači takmičar u disciplini RAW Bench press u OSI konkurenciji muškaraca bio je Milorad Senković član kluba KSS OSI SENKOVIĆ sa podignutih 200kg.
Drugo mesto u relativu zauzeo je Branko Živković član kluba  Olimp Vranje sa podignutih  110kg.

Treće mesto u relativu zauzeo je Oliver Spasić član kluba  KSS OSI Kragujevac sa podignutih  30kg.
Apsolutno i relativno najjača takmičarka u disciplini RAW Bench press u OSI konkurenciji žena bila je Slavica Đelić članica kluba KSS OSI Kragujevac sa podignutih 22.5kg.
Drugo mesto u relativu zauzela je Jelena Betulić članica kluba KSS OSI Kragujevac sa podignutih 20kg.
Apsolutno i relativno najjača takmičarka u disciplini EQ Bench press u konkurenciji žena bila je Tanja Zlatanović članica kluba Olimp Vranje sa podignutih 62.5kg.
Drugo mesto u relativu zauzela je Elena Mladenović članica kluba PLK Knjaževac sa podignutih 62.5kg.
Treće mesto u relativu zauzela je Jelena Marinković članica kluba PLK Knjaževac sa podignutih 57.5kg
Apsolutno i relativno najjači takmičar u disciplini EQ Bench press u konkurenciji muškaraca bio je Dalibor Ilijić član kluba PLK Knjaževac sa podignutih 217.5kg.
Drugo mesto u relativu zauzeo je Zoran Ećim član kluba Gladijator Elemir sa podignutih  190kg.

Treće mesto u relativu zauzeo je Andrija Simonović član kluba  K.D.T. Morava Vladičin Han sa podignutih  202.5kg.

Najjači Master u disciplini EQ Bench press bio je Zoran Ećim član kluba Gladijator Elemir sa podignutih 190kg
Najjači junior u disciplini EQ Bench press bio je Bojan Stanojlović takmičar iz Srbije član kluba BBK Arena Paraćin sa podignutih 176 kg.
Najjači tinejdžer u disciplini EQ Bench press bio je Stefan Gmitrović takmičar iz Srbije član kluba PLK KNJAŽEVAC sa podignutih 167.5kg.
Apsolutno i relativno najjača takmičarka u disciplini EQ Deadlift u konkurenciji žena bila je Elena Mladenović članica kluba PLK Knjaževac sa podignutih 150kg.
Drugo mesto u relativu zauzela je Slađana Mitrović članica kluba Fitness Fiesta sa podignutih 101kg.
Treće mesto u relativu zauzela je Tanja Zlatanović članica kluba Olimp Vranje sa podignutih 80kg.
Apsolutno i relativno najjači takmičar u disciplini EQ Deadlift u konkurenciji muškaraca bio je Milan Grozdanović član kluba Legionari Niška Banja sa podignutih 260kg.
Drugo mesto u relativu zauzeo je Amar Kalač član kluba PLK Kosovska Mitrovica sa podignutih  220kg.

Treće mesto u relativu zauzeo je Aleksandar Tošić član kluba  PLK Knjaževac sa podignutih  160kg.
Apsolutno i relativno najjači takmičar u disciplini RAW Bench press bio je Aleksandar Ilić član kluba K.D.T. Morava Vladičin Han sa podignutih 230kg. Aleksandar je takođe proglašen za najjačeg juniora.
Drugo mesto u relativu zauzeo je Zoran Ećim član kluba Gladijator Elemir sa podignutih 160kg
Treće mesto u relativu zauzeo je Miroslav Stojiljković član kluba MONICA VRANJE sa podignutih 180kg.

Najjači Master u disciplini RAW Bench press bio je Zoran Ećim član kluba Gladijator Elemir sa podignutih 160kg.
Najjači tinejdžer (T3) u disciplini RAW Bench press bio je Stefan Simonović član kluba KSS Leskovac sa podignutih 122.5kg.
Najjači tinejdžer (T2) u disciplini RAW Bench press bio je Aleksandar Janjanin član kluba KSS Leskovac sa podignutih 70kg.
Najjači tinejdžer (T1) u disciplini RAW Bench press bio je Nebojša Asanović član kluba Monica Vranje sa podignutih 67.5kg.
Relativno najjači takmičar u disciplini RAW Deadlift bio je Milan Stanković član kluba Fitness Centar ABC Vranje sa podignutih 315kg. Milan je takođe proglašen za najjačeg juniora.
Apsolutno najjači takmičar u disciplini RAW Deadlift bio je Aleksandar Stanković član kluba K.D.T. Morava Vladičin Han sa podignutih 340kg.
Drugo mesto u relativu zauzeo je Aleksandar Janjanin član kluba KSS Leskovac sa podignutih 165kg
Treće mesto u relativu zauzeo je Aleksandar Stanković član kluba K.D.T. Morava Vladičin Han sa podignutih 340kg.
Najjači Master u disciplini RAW Deadlift bio je Aleksandar Makera član kluba BBK Arena Paraćin sa podignutih 285kg.
Najjači tinejdžer (T3) u disciplini RAW Deadlift bio je Aleksandar Veljković član kluba K.D.T. Morava Vladičin Han sa podignutih 272.5kg.
Najjači tinejdžer (T2) u disciplini RAW Deadlift bio je Aleksandar Janjanin član kluba KSS Leskovac sa podignutih 165kg.
Najjači tinejdžer (T1) u disciplini RAW Deadlift bio je Ivan Jovanović sa podignutih 122.5kg.
U disciplini Raw Bench press u konkurenciji žena prvo ekipno mesto je pripalo klubu PLK Knjaževac, drugo mesto zauzeo je klub Fitness Fiesta, dok je treće mesto pripalo klubu Legionari Niška Banja.
U disciplini Raw Deadlift u konkurenciji žena prvo ekipno mesto je pripalo klubu PLK Knjaževac, drugo mesto zauzeo je klub Legionari Niška Banja, dok je treće mesto pripalo klubu Fitness Fiesta.
U disciplini Raw Bench OSI prvo ekipno mesto zauzeo je klub KSS OSI Kragujevac, drugo mesto zauzeo je klub KSS OSI Senković, treće mesto zauzeo je klub Olimp Vranje.
U disciplini EQ Bench Press u konkurenciji žena prvo ekipno mesto pripalo je klubu PLK Knjaževac, drugo mesto zauzeo klub Olimp Vranje, dok je treće mesto zauzeo Fitness Fiesta.
U disciplini EQ Bench press u konkurenciji muškaraca prvo ekipno mesto je pripalo klubu BBK Arena Paraćin, drugo ekipno mesto pripalo je klubu PLK Knjaževac, a treće mesto zauzeo je klub K.D.T Morava Vladičin Han.
U disciplini EQ Deadlift u konkurenciji žena prvo ekipno mesto pripalo je klubu PLK Knjaževac, drugo mesto zauzeo klub Fitness Fiesta, dok je treće mesto zauzeo Olimp Vranje.
U disciplini EQ Deadlift u konkurenciji muškaraca prvo ekipno mesto je pripalo klubu PLK Knjaževac, drugo ekipno mesto pripalo je klubu Legionari Niška Banja, a treće mesto zauzeo je klub PLK Kosovska Mitrovica.
U disciplini Raw Bench press u konkurenciji muškaraca prvo ekipno mesto je pripalo klubu KSS Leskovac, drugo mesto zauzeo je klub Monica Vranje, dok je treće mesto pripalo klubu BBK Arena Paraćin.
U disciplini Raw Deadlift u konkurenciji muškaraca prvo ekipno mesto je pripalo klubu Legionari Niška Banja, drugo mesto zauzeo je klub BBK Gold GymVranje, dok je treće mesto pripalo klubu K.D.T. Morava Vladičin Han.
Takmičenje se održalo u velikoj sali medicinske škole u Vranju, korišćena je profesionalna klupa, takmičari su za zagrevanje imali dve klupe za bench press, kao i podijum za mrtvo dizanje. Na ulazu je bila istaknuta startna lista, kako bi takmičari mogli blagovremeno da se pripreme za nastup.
Takmičenje je počelo sa zakašnjanjem u 13,15 časova nakon održavanja izborne skupštine saveza, na kojoj je na poziciji predsednika ostao dosadašnji predsednik Srđan Trifunović jednoglasnom odlukom, na kraju skupštine podeljene su nagrade najjačima za 2015. godinu. Takmičenje je posle nastupa 88 učesnika završeno sa dodelom diploma u 23,30 časova. Takmičenje je proteklo u odličnoj atmosferi u punoj velikoj sali medicinske škole u Vranju. Za sve ljubitelje ovog sporta koji nisu bili u mogućnosti da dodju i da prate takmičenje u velikoj sali medicinske škole u Vranju bio je obezbeđen uživo prenos na našem sajtu.
Ujedinjeni Srpski Powerlifting Savez čestita svim takmičarima i takmičarkama na kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje će se održati u Knjaževcu 17-24.09.2016. godine!

Vidimo se u Knjaževcu!
Sportski Pozdrav!


lV Drzavno prvenstvo u Bench press-u i… by knjazevac

lV Drzavno prvenstvo u Bench press-u i… by knjazevac

lV Drzavno prvenstvo u Bench press-u i… by knjazevac


lV Drzavno prvenstvo u Bench press-u i… by knjazevac


lV Drzavno prvenstvo u Bench press-u i… by knjazevac


lV Drzavno prvenstvo u Bench press-u i… by knjazevac


lV Drzavno prvenstvo u Bench press-u i… by knjazevac

lV Drzavno prvenstvo u Bench press-u i… by knjazevac


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *