IZVEŠTAJ SA IV. KIMIT KUPA U BENCH PRESSU RAW & EQ PO GPC PRAVILIMA BELA PALANKA 05.12.2015.

GRUPNA

Dana 05.12.2015. godine PLK KIMIT i UJEDINJENI SRPSKI POWERLIFTING SAVEZ organizovali su IV. Otvoreni Kimit Kup u Bench Pressu u Beloj Palanci.

Nastupilo je 45 takmicara i takmičarki iz 16 klubova iz Srbije, Crne Gore i Makedonije.
Prvo su nastupili takmičari u disciplini EQ bench press, zatim žene u disciplini RAW  bench press i na kraju muškarci u disciplini RAW bench press podeljeni u 5 takmičarskih grupa. Oborena su  11 državna rekorda.

Apsolutno i relativno najjači takmičar u disciplini RAW Bench press bio je Aleksandar Ilić iz kluba K.D.T. Morava Vladičin Han sa podignutih 231kg, Aleksandar je ujedno proglašen i za najjačeg juniora u ovoj disciplini. On je takođe u četvrtom pokušaju podigao 240kg. što je ujedno i novi državni rekord u kategoriji juniora do 140kg.

Drugo mesto u relativu zauzeo je Miroslav Stojiljković iz kluba Monica Vranje sa podignutih 195kg,
Miroslav je takođe proglašen za najjačeg seniora u ovoj disciplini.

Treće mesto u relativu zauzeo je Zoran Ećim iz kluba Gladijator Elemir sa podignutih 155kg.
Zoran je takođe proglašen za najjačeg mastera u ovoj disciplini.

Najjači tinejdžer T3 (18-19) godina u disciplini RAW Bench press bio je Petar Tasić iz kluba Monica Vranje sa podignutih 100kg.
Najjači tinejdžer T2 (16-17) godina u disciplini RAW Bench press bio je Loren Stoičkov iz kluba Fitness Centar ABC Vranje sa podignutih 142.5kg.
Najjači tinejdžer T1 (13-15) godina disciplini RAW Bench press bio je Aleksandar Janjanin iz kluba KSS Leskovac sa podignutih 55kg.

Apsolutno i relativno najjača žena u disciplini bench press EQ bila je Tanja Zlatanović iz kluba OLIMP VRANJE sa podignuth 47,5kg.

Apsolutno i relativno najjača žena u disciplini bench press RAW bila je Sara Ilić iz kluba Legionari Niška Banja sa podignuth 65kg.

Drugo mesto u relativu zauzela je Suzana Pešić iz kluba BBK Gold Gym Vranje sa podignutih 57.5.kg

Treće mesto u relativu zauzela je Emilija Jovanović iz kluba Legionari Niška Banja sa podignutih 47.5kg.
Apsolutno i Relativno najjači takmičar u disciplini EQ Bench press bio je Zoran Ećim iz kluba Gladijator Elemir sa podignutih 192.5kg. Zoran je takođe proglašen za najjačeg mastera u ovoj disciplini.
Najjači senior u disciplini EQ Bench press bio je Andrija Simonović iz kluba K.D.T. Morava Vladičin Han sa podignutih 190 kg.
Najjači junior u disciplini EQ Bench press bio je Miloš Vukićević iz kluba PLK Knjaževac sa podignutih 162.5 kg.
Najjači tinejdzer T2 (16-17) godina u disciplini EQ Bench press bio je Marko Jovanović iz kluba PLK KNJAŽEVAC sa podignutih 65 kg.
Takmičenje je počelo sa malim zakašnjanjem u 11,40 na zahtev takmičara, kako bi se takmičari iz prve grupe prikladno zagrejali, a završilo se u 17,00 časova u rekordnom vremenu, proteklo je u odličnoj atmosferi pred prepunim tribinama sportske hale u Beloj Palanci. Za sve ljubitelje ovog sporta koji nisu bili u mogućnosti da dodju i da prate takmičenje sa tribina sportske hale Banjica u Beloj Palanci bio je obezbeđen uživo prenos na našem sajtu.
Najbolji klub u disciplini RAW Bench Press bio je KSS LESKOVAC, drugo mesto zauzeo je FITNESS CENTAR ABC VRANJE, a treće mesto zauzeo je PLK KNJAŽEVAC dok je u disciplini EQ Bench press najbolji klub bio PLK KNJAŽEVAC, drugo mesto zauzeo je K.D.T. MORAVA VLADIČIN HAN  a treće mesto zauzeo KSS LESKOVAC.

Najbolji klub u ženskoj konkurenciji bio je Legionari Niška Banja, drugo mesto zauzeo je PLK Knjaževac, a treće mesto zaueo je BBK Gold Gym Vranje.

Ujedinjeni Srpski Powerlifting Savez čestita svim takmičarima i takmičarkama na ostvarenim rezultatima!

 

IZVESTAJ SA IV KIMIT KUPA U BENCH PRESSU RAW

Sportski Pozdrav!


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *