IZVEŠTAJ SA V.KIMIT KUPA U BENCH PRESSU RAW & EQ PO GPC PRAVILIMA BELA PALANKA 03.12.2016.

kimikup


Dana 03.12.2016. godine PLK KIMIT i UJEDINJENI SRPSKI POWERLIFTING SAVEZ organizovali su V Kimit Kup u Bench Pressu RAW & EQ u Beloj Palanci.

Nastupilo je 30 takmičara i takmičarki iz 12  klubova iz Srbije i Makedonije.

Prvo su nastupile žene sa lakim muškarcima u disciplini RAW bench press, zatim muškarci srednje kategorije, praćeni teškašima iz treće grupe i na kraju su nastupili muškarci i žene u disciplini  EQ bench press. Oborena su 4 državna rekorda.

Za apsolutno i relativno najjačeg takmičara u disciplini RAW Bench press proglašen je Aleksandar Ilić član kluba K.D.T. Morava Vladičin Han sa podignutih 250kg.

Za najjačeg mastera u disciplini RAW Bench Press proglašen je Zoran Ećim član kluba Gladijator Elemir sa podignutih 172.5 kg

Za najjačeg juniora u disciplini RAW Bench Press proglašen je Aleksandar Stojilković član kluba K.D.T. Morava Vladičin Han sa podignutih 140kg.

Za najjačeg tinejdžera T3 (18-19) godina u disciplini RAW Bench Press proglašen je Stefan Simonović član kluba KSS Leskovac sa podignutih 125kg.

Za najjačeg tinejdžera T2 (16-17) godina u disciplini RAW Bench Press proglašen je Aleksandar Janjanin član kluba KSS Leskovac sa podignutih 75kg.

Za najjačeg tinejdžera T1 (13-15) godina u disciplini RAW Bench Press proglašen je Dragoslav Stojanović član kluba Legionari Niška Banja sa podignutih 90kg

Za najjaču ženu u disciplini RAW Bench Press proglašena je Jelena Marinković članica kluba PLK Knjaževac sa podignuth 55kg.

Za apsolutno najjačeg takmičara u disciplini EQ Bench Press proglašen je Andrija Simonović član kluba K.D.T. Morava Vladičin Han sa podignutih 205kg.

Za relativno najjačeg mastera u disciplini EQ Bench Press proglašen je Zoran Ećim član kluba Gladijator Elemir sa podignutih 195kg.
Za relativno najjačeg juniora u disciplini EQ Bench Press proglašen je Aleksandar Tošić član kluba PLK Knjaževac sa podignutih 95kg.

Za apsolutno i relativno najjaču ženu u disciplini EQ Bench press proglašena je Jelena Marinković članica kluba PLK Knjaževac sa podignutih 75kg.

Takmičenje je počelo sa malim zakašnjanjem u 11,30 kako bi članovi upravnog odbora usaglasili kalendar za takmičarsku 2017. godinu, koji možete naći na sajtu saveza u delu “ISTORIJAT TAKMIČENJAKALENDAR”. Takmičenje se završilo se u 16,00 časova u rekordnom vremenu, proteklo je u odličnoj atmosferi pred prepunim tribinama sportske hale “Banjica” u Beloj Palanci. Za sve ljubitelje ovog sporta koji nisu bili u mogućnosti da dodju i da prate takmičenje sa tribina sportske hale Banjica u Beloj Palanci bio je obezbeđen uživo prenos na našem sajtu. Nakon završetka takmičenja, predstavnicima klubova podeljen je usvojen kalendar za takmičarsku 2017. godinu.

Najbolji klub u disciplini RAW Bench Press bio je K.D.T. MORAVA VLADIČIN HAN , drugo mesto zauzeo je PLK KNJAŽEVAC, a treće mesto zauzeo je KSS LESKOVAC,  dok je u disciplini EQ Bench press najbolji klub bio PLK KNJAŽEVAC, drugo mesto zauzeo je K.D.T. MORAVA VLADIČIN HAN  a treće mesto zauzeo GLADIJATOR ELEMIR.
Ujedinjeni Srpski Powerlifting Savez čestita svim takmičarima i takmičarkama na ostvarenim rezultatima!

Sportski Pozdrav!

KIMIT KUP

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

Link do Foto Albuma

Link do Foto Albuma
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *