IZVEŠTAJ SA VI. KIMIT KUPA U BENCH PRESSU RAW & EQ PO GPC PRAVILIMA BELA PALANKA 02.12.2017.

Dana 02.12.2017. godine PLK KIMIT uz logističku podršku Ujedinjenog srpskog pauerlifting saveza organizovao je VI.Kimit Kup u Bench Pressu RAW & EQ u Beloj Palanci.

Nastupilo je 43 učesnika, od toga 10 žena i 3 osoba sa invaliditetom iz 12 klubova iz Srbije, Rusije i Makedonije.

U prvoj grupi nastupili su takmičari u kategoriji osoba sa invaliditetom i žene lakih kategorija u RAW bench pressu sa muškarcima lakih kategorija u discipline EQ Bench press, zatim u drugoj grupi žene teških kategorija u Raw Bench pressu sa muškarcima teških kategorija u EQ Bench Pressu, nakon toga nastupili su muškarci u Raw Bench pressu podeljeni u 2 takmičarske grupe.

Za najjačeg takmičara u kategoriji osoba sa invaliditetom proglašen je Robert Radojičić član kluba PLK Knjaževac sa podignutih 127.5 kg.

Za najjaču takmičarku u kategoriji osoba sa invaliditetom proglašena je Vesna Nikić članica kluba PLK Knjaževac sa podignutih 62.5 kg.

Za najjaču ženu u discipline RAW Bench Press proglašena je Laura Pešić članica kluba PLK Knjaževac sa podignuth 80kg.

Za najjačeg stranca u disciplini RAW Bench Press proglašenje Boško Stamenkovski član kluba Tavan Gym Makedonska Kamenica sa podignutih 120 kg

Za apsolutno najjačeg takmičara i relativno najjačeg seniora u disciplini RAW Bench press proglašen je Aleksandar Ilić član kluba K.D.T. Morava Vladičin Han sa podignutih 251kg.

Za najjačeg veterana u disciplini RAW Bench Press proglašen je Zoran Ećim član kluba Gladijator Elemir sa podignutih 167.5 kg

Za najjačeg juniora u disciplini RAW Bench Press proglašen je Miloš Vukićević član kluba PLK Knjaževac sa podignutih 200kg.

Za najjačeg tinejdžera (13-19) godina u disciplini RAW Bench Press proglašen je Stefan Simonović član kluba BBK No1 gym Leskovac sa podignutih 150kg.
Za najjačeg takmičara u discipline EQ Bench Press proglašen je Zoran Ećim član kluba Gladijator Elemir sa podignutih 185 kg.

Na takmičenju takmičari su imali pristup vrhunskoj opremi,  korišćena je šipka i tegovi marke Eleiko. Takmičenje je počelo sa malim zakašnjanjem u 11,35 kako bi članovi upravnog odborausaglasili kalendar za takmičarsku 2018. godinu. Takmičenje se završilo se u 16,30 časova, proteklo je u odličnoj atmosferi pred prepunim tribinama sportske hale “Banjica” u Beloj Palanci. Za sve ljubitelje ovog sporta koji nisu bili u mogućnosti da dodju i da prate takmičenje sa tribina sportske hale Banjica u Beloj Palanci bio je obezbeđen uživo prenos na našem sajtu.

Najbolji klub u disciplini RAW Bench Press bio je PLK KNJAŽEVAC, drugo mesto  zauzeo je KLUB OLIMP VRANJE, a treće mesto zauzeo je K.D.T. MORAVA VLADIČIN HAN.

Ujedinjeni Srpski Powerlifting Savez čestita svim takmičarima i takmičarkama na ostvarenim rezultatima!

Sportski Pozdrav!

 

GPC VI. KIMIT KUP U BENCH PRESSU U BELOJ PALANCI 02.12.2017. GODINEOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *