Izveštaj : I OTVORENO PRVENSTVO VRANJA U BECH PRESS-u RAW & EQ PO IPF PRAVILIMA 12.04.2014.

Screenshot_1

IZVEŠTAJ SA I OTVORENOG PRVENSTVA VRANJA PO IPF PRAVILIMA RAW/EQ BENCH PRESS 12.04.2014. VRANJE

Dana 12.04.2014. godine novoformirani Srpski Savez po IPF pravilima i domacin GOLD S GYM VRANJE pod pokroviteljstvom Ujedinjenog srpskog pauerlifting saveza oraganizovali su jedno zaista sjajno takmicenje koje je okupilo puno takmicara.Nadmetalo se 70 takmičara i takmičarki iz 14 klubova.

Takodje su na takmicenju nastupali gosti iz Makedonije, koji su ostvarili izuzetne rezultate.Takmičenje je prošlo u najboljem redu u prepunoj hali, uz sjajnu publiku i atmosferu. Zakašnjenja su bila minimalna.Takmičenje se takođe prenosilo putem LIVE STREAM-a na sajtu Ujedinjenog Srpskog Pauerlifting Saveza.

Tako da su svi ljubitelji ovog sporta koji nisu mogli prisustvovati događaju mogli da prate uzivo takmičenje putem interneta.Prvo su nastupali takmičari sa opremom u disciplini EQ bench press, zatim su nakon toga nastupale žene u disciplini RAW bench press, i na kraju muškarci u disciplini RAW Bench press podeljeni po grupama.Apsolutno i relativno najjači takmičar sa opremom bio je Aleksandar Stanković iz kluba KDT MORAVA VLADIČIN HAN sa podignutih 285kg.

Najjači sub-junior sa opremom bio je Nikola Ranđelović iz kluba PLK Knjaževac sa podignutih 100kg, dok je najjači junior sa opremom bio Andrija Simonović iz kluba KDT MORAVA VLADIČIN HAN sa podignutih 162,5kg.Najjača žena apsolutno i relativno u disciplini RAW Bench Press bila je Jelena Nikolić sa podignutih 52,5kg. kat. do 57kg. iz kluba BBK NO. 1 Leskovac, drugo relativno mesto zauzela je Jelana Spasić sa podignutih 50kg. kat. do 57kg. iz kluba KSS LESKOVAC i trece relativno mesto zauzela je Tanja Zlatanović iz kluba OLIMP VRANJE sa podignutih 52,5kg. kat. do 66kg.U konkurenciji sub-juniorki najjača je bila Milica Mirković iz kluba OLIMP VRANJE sa podignutih 30kg, dok u konkurenciji juniorki najjača je bila Milena Mladenović iz kluba GOLD S GYM VRANJE sa podignutih 37,5kg.

Apsolutno i relativno najjači takmičar u disciplini RAW Bench Press bio je Rade Savić iz kluba BBK ŽELEZNIČAR SMEDEREVO sa podignutih 250kg. kat. preko 120 kg. iza njega drugo mesto u relativnoj listi za seniore zauzeo je takmičar iz Makedonije Stefan Popovski sa podignutih 192,5kg. kat. do 105 kg. dok je treće mesto zauzeo Nikola Radosavljević iz kluba DM GYM BLACE sa podignutih 200kg. kat. do 120 kg.Najjači sub-junior u disciplini RAW Bench Press bio je Aleksandar Stojiljković iz kluba KDT MORAVA VLADIČIN HAN sa podignutih 140kg, dok je za najjačeg juniora proglašen Aleksandar Ilić sa podignutih 215kg. takođe iz kluba KDT MORAVA VLADIČIN HAN.

Najjači Masters Men-M1 bio je Igor Jovanović iz kluba OLIMP Vranje sa podignutih 182,5kg, najjači Masters Men-M2 bio je Bratislav Stanković takođe iz kluba OLIMP VRANJE sa podignutih 130kg i najjači masters Men-M4 bio je Radomir Jovanović iz kluba PLK Knjaževac sa podignutih 105kg.Za najjači klub u disciplini RAW Bench Press proglašen je klub PLK Knjaževac, drugo mesto zauzeo je klub OLIMP VRANJE i treće mesto osvojio je klub KDT MORAVA VLADIČIN HAN.Za najjači klub u disciplini EQ Bench Press proglašen je klub ARENA PARAĆIN.Srpski Savez po IPF pravilima se zahvaljuje svim takmičarima na učešću i čestita im na ostvarenim rezultatima. SPORTSKI POZDRAV!!!

Preuzmite izveštaj :Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *